Veelgestelde vragen

Hoe werkt Flexline Traprenovatie?
Daar iedere trap anders is qua maatgeving en vorm komen wij, op een voorafgesproken tijdstip, bij u aan huis, om samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van een advies op maat.

Waar ligt het werkgebied van Flexline Traprenovatie?
Flexline werkt door heel Nederland BelgiĆ« en Duitsland.

Welke trappen komen voor renovatie in aanmerking?

Elke trap. Het maakt niet uit of deze nu recht of gedraaid is, kort of lang, uit een stuk bestaat of meerdere delen.Voor iedere trap kunnen wij een passende oplossing bieden.Een open trap kunnen wij desgewenst zelfs dichtmaken.

Wat moet de basis zijn, m.a.w. waarop worden de overzettredes gemonteerd?
Trappen moeten zijn ontdaan van vloerbedekking en losse delen, zodat een kale trap ontstaat, waarop de nieuwe delen kunnen worden aangebracht. Harde lijmresten kunt u echter gewoon laten zitten.

Kunnen zijkanten, overloop of bordes worden gerenoveerd?
Zowel zijkanten, overloop als bordes kunnen gerenoveerd worden.

Hoe lang duurt een gemiddelde renovatie en welke overlast kan ik verwachten?
Een gemiddelde renovatie duurt 1 a 2 dagen en de overlast is minimaal aangezien alle materialen buiten op maat gemaakt worden. 

Veroorzaakt een gerenoveerde trap geluidsoverlast?
Het resultaat van een traprenovatie door Flexline is dusdanig, dat het lopen op de trap absoluut geen geluidsoverlast teweeg brengt.

Kunt u mij een prijsindicatie geven van een traprenovatie?
Een traprenovatie is maatwerk en is naast een aantal vast terugkerende factoren zoals het aantal tredes, tredematen en de vormgeving, sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen.Daarom komen onze adviseurs kostenloos naar u toe, om bij u thuis, samen met u,voor uw trap, de diverse mogelijkheden te bespreken.